Panama Jack

Panama Jack blev grundlagt i 1989 af Antonio og Patricia Vicente. Udvikling og produktion af de første støvler og sko foregik på et lille værksted i byen Elche, Alicante, i Spanien. Meget har ændret sig siden da. Det lille værksted er blevet til tre separate fabrikker, men den unikke måde at producere Panama Jack støvler og sko på er uændret. 

Panama Jack producerer udelukkende håndlavede sko, støvler og sandaler. Produkterne henvender sig særligt til kunder, der efterspørger en afslappet og naturlig stil, og som ønsker komfort og kvalitet, hvad enten det er til brug i byen eller i bjergene. 

Ambitionen er at videreudvikle og styrke mærket Panama Jack, så flere og flere kunder vil efterspørge produkterne. I alle produkter kæles der for detaljen med den samme passion og kærlighed som for 25 år siden. I produktionen anvendes og arbejdes der udelukkende med de bedste lædervarer for at sikre et top kvalitetsprodukt. Igennem hele processen – fra design til indpakning er der fokus på produktet – for at sikre, at kunderne altid får den oplevelse af komfort, afslappethed og kvalitet, der kendetegner produkterne.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.