• DuckFeet Samsø-01
  • DuckFeet Samsø-01
  • DuckFeet Samsø-01
  • DuckFeet Samsø-01
  • DuckFeet Samsø-01
  • DuckFeet Samsø-01
  • DuckFeet Samsø-01

DuckFeet Samsø

Pris: 1.149,00 kr

Specialpris 574,50 kr

Lagerstatus: På lager

Klassisk sandal til sommer, kan justeres i rem.


Den naturlige garvning og forarbejdningen i hånden giver struktur- og nuanceforskelle i læderet.

* Påkrævede felter

Pris: 1.149,00 kr

Specialpris 574,50 kr

Produktinformation

Detaljer

Farve: Turquoise-Green.
Pasform: Rummelig.
Overmateriale: Kraftigt kernelæder.
Mellemsål: Vegetabilsk garvet læder.
Sål: 100% rågummi.
Lukning: Spænde.
Info om mærket

Detaljer

Duckfeet produceres i Europa med omtanke for miljø og mennesker og distribueres af det danske firma Wiema Sko - i mere end 30 år. Traditionelt håndværk og kvalitet bliver til et par sko og kendetegner Duckfeet. Hvert stykke læder og hvert par sko behandles individuelt i produktionen. Det betyder, at der er små forskelle mellem hvert par. Et par sko med personlighed – ikke to par er ens. Den naturlige garvning og forarbejdningen i hånden giver struktur- og nuanceforskelle i læderet. Sådan får du sko med personlighed.

Duckfeet sko og støvler er lavet af kraftigt kvalitetslæder og naturligt rågummi, helt uden kunstmaterialer – enkelt og naturligt. Hvert par sko er et stykke smukt og gedigent håndværk med lang levetid og en flot finish. Duckfeet er ikke bare solide sko, de er også fantastisk behagelige at gå i – ren forkælelse for dine fødder. Og mens dine fødder nyder at have plads og kunne ånde, kan du glæde sig over synet, duften og følelsen af et ægte kvalitetsprodukt i naturlige, miljøvenlige materialer.

LÆDERPLEJE: Læder er hud, og hud skal plejes. Vi anbefaler, at du påfører et tyndt lag læderfedt eller skocreme med jævne mellemrum. Brug ikke for meget på én gang. Hellere lidt mindre ad gangen og lidt oftere. Lad skocremen sidde et par minutter og polér efter med en blød klud.

SNAVS: Hvis skoene er blevet snavsede, rengøre du dem bedst med en fugtig klud. Lad skoene tørre godt igennem og smør læderet ind igen med skocreme eller læderfedt. Vær opmærksom på kanter og syninger, som også skal indfedtes for at vedligeholde læderet og beskytte dine sko mod vand.

FUGTIGHED: Opbevar dine sko på et tørt og luftigt sted. Er dine sko blevet gennemvåde, så fyld dem med sammenkrøllet avispapir og lad dem lufttørre. Når de er helt gennemtørre, kan du igen smøre dem ind i læderfedt eller skocreme. Lædersko har ikke godt af at blive tørret på radiatoren: Læderet bliver udtørret og porøst. Skulle læderet have fået pletter pga. vand, så tag en klud og gør hele skoen let fugtig. Bagefter behandler du læderet som før nævnt. Det er bedst at skifte sko dagligt. Giv gerne dine Duckfeet en dags hvile, så de kan afgive fodens fugtighed og tørre helt igennem.

RÅGUMMI: Ved lave temperaturer kan rågummisålerne blive hårde, men det kan undgås ved at opbevare skoene ved en temperatur på mellem 20-25 c. Skulle rågummiet blive hårdt, kan du stille skoene med sålerne på en lun radiator, indtil rågummiet er blødt igen. Undgå kontakt med opløsningsmidler. Gummiet kan ikke tåle dem og kan gå i opløsning.