Velkommen til Xanthippe

Xanthippes historie startede tilbage i 1989 hvor dørene første gang åbnede i Guldsmedgade, Aarhus C. Butikken har været kendt som en af Aarhus bedste skobutikker, med et anderledes og spændende skosortiment i alle dens 31 leveår. I 2020 overtog jeg, Stephanie Sommer butikken, da det var tid for Inger at drosle ned. Den fysiske butik i Aarhus er lukket og der lægges nu vægt på onlinesalg, dog skal det stadig være muligt at mødes personligt efter aftale, så vi kan hjælpe dig bedst muligt i købet af dine nye sko.

Min mission er at føre forretningen videre i Xanthippes ånd, ved at forhandle anderledes og spændende brands, af højeste kvalitet. Jeg har dog nøje udvalgt de brands jeg ønsker at føre videre, og der er især 3 som har vundet min kærlighed:

Asportuguesas – Dette portugisiske brand er verdens førende indenfor bæredygtige sko. De designer super stilede og behagelige sko til ethvert hverdagslook, og komforten er i top da sålene er anatomisk udformede. Ved at vælge Asportuguesas bidrager man til et renere klima og en mere bæredygtig fremtid.

A.S.98 – Dette italienske luksusbrand imponerer hver gang. Der findes kun omkring 15 forhandlere i Danmark, og en stor del af mine styles finder du kun hos mig, da jeg selv sammensætter kombinationen af style, materiale og farve. – Med A.S.98 får du et par sko, du kan have i mange år. - Ja faktisk bliver skindet kun flottere med tiden, når det får sin patina.

Arche – Dette franske kvalitetsmærke skiller sig ud i design og udsøgt komfort. Alt er håndlavet med stor kærlighed. Jeg har hørt fra mange loyale kunder at Arche bliver til en livsstil.

Med disse 3 unikke brands kan du være sikker på at finde noget helt specielt til din garderobe, som skiller sig ud og får dig til at føle dig helt unik.

For en lidt bredere smag og udvalg, har jeg valgt at krydre mit udvalg med blandt andre; ‘Wonders’, og ‘Art’ som er spanske brands med super lækre kvalitetssko.

Its all about the shoes ladies kiss

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde dine nye yndlingssko.

 

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

De små forskelle vi kan gøre for miljøet er noget jeg vægter højt, og derfor udvælger jeg også mine leverandører ud fra etik og bæredygtighed. "Sko i sin almindelighed er svære at affaldssortere, da de er sammensat af mange forskellige komponenter. Dette problem kan vi dog sammen udbedre ved i højere grad at vælge naturmaterialer" Asportuguesas er verdens førende brand indenfor bæredygtige sko, og deres sko består af 100% naturmaterialer. Mine andre produkter består for det meste af skind, certificeret bomuld og naturgummi. Dermed findes der ingen, eller minimal plastik på Xanthippesko.dk

Ud over at tænke på bæredygtige materialer, betyder det selvfølgelig også noget at vælge kvalitet. Når man vælger kvalitet, kan skoen med den rette pleje og vedligeholdelse holde i mange sæsoner. Dette er især gældende ved kvalitetsskind, som ofte kun bliver smukkere med tiden. Mine A.S.98 støvler har holdt i mange sæsoner, og det er en støvle som aldrig går af mode. 

 

KONTAKT

Xanthippe har nu hovedsæde, kontor og lager i Kolding.

Du er velkommen til at kontakte os på xanthippe@outlook.dk. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko.

 

Følg med på Xanthippes facebookside her, eller tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden.

De bedste hilsner,

Stephanie Sommer.